Met “De Droomark” geef ik eindelijk een naam aan de schuur en mijn aardse plek hier in Gooik.

Dromen zijn mijn passie en de Ark mijn thuishaven

Met “De Droomark” geef ik eindelijk een naam aan de schuur en mijn aardse plek hier in Gooik.

Dromen zijn mijn passie. Er zit naar mijn mening zoveel potentieel in droomwerk dat we nog maar nauwelijks het topje van de ijsberg zien.

Ik droom dagelijks en veel. Dromen is een essentieel stuk van mezelf. Zonder dromen zou ik ongelukkig zijn, zou ik niet lang overleven…

Naast de droom heeft de ark ook een speciale betekenis voor mij. Mijn vader was ook een schipper, en ik droom vaak over (woon)boten. Met nu dingen vorm te geven in deze website gaat eindelijk een droom in vervulling.

Last but not least, de ark is een woonboot, een veilige plek om een storm te overleven, om een crisis het hoofd te bieden. En dat voel ik dezer dagen meer dan ooit, mijn aardse plek voelt als een paradijsje dat op zichzelf draait, waar het leven zich niet laat afschrikken door de buitenwereld. Een ode aan Moeder Aarde, Pachamama. <3

De Ark van Noach gaf veel dieren en een ganse familie onderdak… net als mijn aardse plek hier in Gooik. Mijn tuin biedt vele dieren en planten een schuilplek voor boze jagers en roekelozen boeren, een veilige plek om te leven, zowel voor libellen en andere insecten als vogels, fazanten, egels, hazen en paarden.

De naam is ook een stille knipoog naar Mark, mijn zielemaatje die in het zielenrijk vertoeft, als een soort dank voor alles wat hij mij gegeven heeft. Wellicht niet toevallig heb ik hem op een zeilboot voor het eerst ontmoet. <3

Kune