Het is mijn intentie om dit jaar elke maand een blog te schrijven over dromen, vanuit de praktijk en mijn eigen ervaringen.

Het is tevens mijn voornemen om elke maand van dit jaar een stukje te schrijven rond gezondheid en gezonde voeding, als deel van self-healing, onze zelfgenezende kracht. Zodat ik het luik bio-energetische voedingsleer na 10 jaar eindelijk kan afsluiten. Daarna volgen wellicht nog andere luiken over het helend vermogen van water en andere zelfhelende technieken.

Ik heb het gevoel dat het jaar 2022 voor mij het jaar van de manifestatie wordt, van het in vorm brengen van oude dromen en voornemens.

Het is ook mijn intentie om mensen dichter bij hun dromen te brengen en inzicht te geven in de droomwereld, met maandelijks droomcirkels rond het vuur, dansen met dromen, dromenvangers weven, droom-mandala’s maken, enz. Er zit zo veel informatie en heling in de nacht dat ik het zinvol en absoluut de moeite vind om er mee te werken en het te delen met anderen.

We starten het jaar alvast met een Droom-In-Zicht workshop op do 24 feb om 19u bij Cinderella’s Stories in Haaltert.

Hieronder deel ik nog graag een droom van enkele dagen geleden. Een belangrijke en symbolische droom voor mij. En zo zitten alle dromen vol symboliek en boodschappen… Ik laat de interpretatie ervan even aan je eigen creatieve brein en intuitie ;-)

Droom ma 17 jan: Embryo’s transformeren tot prachtvogels

Het is een lange droom, in loops, langs een kust, met boten, en een feest… Ik beweeg ook door gebouwen, telkens naar steeds hogere verdiepingen… Enkele beelden die blijven…

Er zijn vogels aan de kustlijn in het begin. Ik merk ze op, maar doe er niets mee. Op een gegeven moment geeft Mamie mij twee handen vol soort saucisjes in rolletjes in servetjes gewikkeld, een 8-tal, ze zijn nog warm. Ze zegt dat het vogeltjes zijn. Ah ja? Dat lijkt me vreemd… Veel later, op het einde ontdek ik die rolletjes terug, wikkel ze uit. Het lijken embryo’s die net uit het ei komen. OMG, dat zijn die vogels die opgeplooid en ingewikkeld zijn!! Ik gooi ze één voor één heel hoog op (vanaf een soort dijk richting kust), zodat hun veren droog waaien. In de lucht transformeren ze van embryo naar volwassen prachtige kleurrijke (tropische) vogels. 2 keer bij het opgooien heb ik angst dat de vogel te pletter gaat storten tegen de achterliggende flatgebouwen, maar dat gebeurt net niet. 1 tikje van een eerste is voor mij het signaal dat ik ze nog hoger moet opgooien, en nog meer naar het water. In de lucht omhoog gegooid, ontplooien en spreiden de vogels hun vleugels, heel uitgesproken, en laten ze zich meevoeren op de wind. Prachtig om te zien! En ik ben blij dat ik die vogels (net op tijd voor ze stikten) heb kunnen redden, en dat ze nu vrij zijn! ☺ …